Skip to main content

Dizajn modern i uebit

Ne ofrojmë dizajn modern dhe të përgjegjshëm të uebit me WordPress dhe TYPO3.

 

Dizajn modern i logos

Ne ofrojmë dizajn logo për markën tuaj.

 

Zgjidhjet e tregtisë elektronike

Ne krijojmë dyqanin tuaj online ose integrojmë një zgjidhje të tregtisë elektronike në faqen tuaj të internetit.

 

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit (SEO)

Ne krijojmë faqen tuaj për rezultate më të mira në motorët e kërkimit.

 

Reklama e motorëve të kërkimit (SEA)

Ne krijojmë fushatat e duhura për ju për më shumë sukses.

 

Marketingu i mediave sociale

Ne planifikojmë dhe përfshijmë fushatën tuaj të mediave sociale.

 

Dizajn modern i uebit

Të gjitha dizenjimet tona të internetit janë moderne dhe me stil.

Ne po përdorim TYPO3 dhe WordPress CMS të njohur për krijimin e faqeve të internetit të shpejtë, të besueshëm dhe tërheqës.

WordPress po furnizon një sasi të madhe të faqeve në të gjithë botën, nga faqet e internetit të biznesit të vogël te kompanitë kryesore botërore. Easilyshtë lehtësisht i përshtatshëm për t'u përshtatur edhe nevojave më të larta - prandaj do t'i përshtatet gjithashtu nevojave tuaja.

Ne gjithashtu sigurojmë krijimin e faqeve në internet duke përdorur TYPO3 CMS për faqe moderne, të shpejta dhe të sigurta të të gjitha llojeve të bizneseve ose organizatave.

Sot shumica e njerëzve po përdorin gjithnjë e më shumë telefona inteligjentë dhe tableta si iPhone ose iPad për të shfletuar në internet.

Dizajni ynë modern i internetit me WordPress dhe TYPO3 synon me dizajne të përgjegjshme për të sjellë cilësinë dhe standardet më të larta për klientët tanë.

Dizajni i korporatave

Dizajni i korporatave është thelbësor në botën e biznesit përveç që ka një logo moderne dhe të njohur.

Ne jemi duke përfshirë dizajnin tuaj ekzistues të korporatave në dizajnin tonë të internetit dhe faqen tuaj të internetit. Në rast se nuk keni një model të korporatave, ne do t'ju ndihmojmë në krijimin dhe modelimin së bashku me ju për t'ju përshtatur juve dhe kompanisë suaj.

Zgjidhjet e tregtisë elektronike

Ne krijojmë dyqanin e përsosur në internet për ju në mënyrë që të mund të zgjeroni dyqanin tuaj me tulla dhe llaç edhe më shumë klientë dhe ta vendosni atë në dispozicion të një publiku më të gjerë duke përdorur Shopify, Shopware ose Magento.

Së bashku me ju, ne do të përcaktojmë qëllimet tuaja dhe do të integrojmë shërbime të mëtejshme si hyrjet e pagesave për përdorim më të lehtë për punonjësit tuaj dhe klientët tuaj.

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit (SEO)

Uebfaqet dhe dizenjimet tona të internetit synojnë të renditen lartë në motorët e kërkimit duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe duke zbatuar praktikat më të mira të Googles. Me optimizimin tonë të motorëve të kërkimit (SEO) ne madje mund t'ju ndihmojmë me faqen tuaj të internetit ekzistuese për të arritur këtë qëllim dhe për të gjeneruar të ardhura më të mira dhe të ardhura më të larta.

Reklama e motorëve të kërkimit (SEA)

Çfarë do të ishte interneti pa reklama? Ne i sjellim shërbimet dhe produktet tuaja në një audiencë më të madhe duke krijuar strategji perfekte dhe fushata marketingu për të rritur të ardhurat dhe reputacionin tuaj.

Marketingu i mediave sociale

Fushatat e sotme të biznesit nuk janë solide pa shënjestrimin e duhur të rrjeteve të ndryshme të mediave sociale si Facebook, Instagram ose Twitter vetëm për të përmendur disa nga këto shumë rrjete të mediave sociale.