Skip to main content

Dizajn modern i uebit

Ne jemi duke siguruar një dizajn modern, elegant dhe të përgjegjshëm të internetit duke përdorur TYPO3 ose WordPress të njohur. Ndoshta ju e pyesni veten tani se çfarë është me të vërtetë krijimi i faqes në internet.

Dizajnimi i uebit nënkupton krijimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit, ky mund të jetë një faqe në internet për një kompani ose biznes, një dyqan në internet ku njerëzit mund të blejnë produkte ose shërbime direkt pa shkuar në dyqanin tuaj të llaçeve, madje pagesa kryhet drejtpërdrejt përmes një porte pagese.

Krijimi i parë i uebit celular

Shumica e vizitorëve të faqes suaj të internetit do të përdorin ose telefona inteligjentë si iPhone ose pajisje tablet si iPad. Prandaj është e detyrueshme që faqja juaj në internet dhe dizenjimi i internetit të marrin në konsideratë madhësinë më të vogël të ekranit. Ajo që duket mirë në një ekran të madh të një kompjuteri ose fletoreje nuk duket domosdoshmërisht aq mirë në një ekran të vogël si një tabletë apo edhe smartphone.

Kjo tha, qasja jonë për krijimin e faqes në internet është qasja e parë mobile. Së pari ne jemi duke u siguruar që faqja e internetit të duket e mirë në pajisjet e vogla, pastaj ne vazhdojmë të pajisjeve më të mëdha me shkallë.

Standardet dhe teknologjitë më të fundit të HTML5 dhe CSS3 si dhe TYPO3 ose WordPress të gjitha synojnë dhe ndihmojnë në arritjen e këtij qëllimi.

TYPO3 dhe WordPress janë shumë të zhdërvjellët dhe të aftë të fuqizojnë nga biznesi më i vogël deri në faqet e internetit të kompanive të mëdha. Struktura e përdoruesit e nënvizuar mund të sigurojë një platformë shumë të qëndrueshme dhe miqësore për përdoruesit nga blogu i një personi derisa një kompani e madhe biznesi e shkallëzuar me disa administratorë, autorë dhe shkrimtarë, madje edhe rrjedhat e punës mund të zbatohen përpara se të publikohet përmbajtja.

Edhe pse krijimi i faqeve në internet ose zhvillimi i një faqe në internet nuk është profesioni juaj kryesor, me ndihmën tonë dhe TYPO3 ose WordPress ju do të keni një faqe në internet shumë miqësore, e cila ju bën të rritni biznesin tuaj.

Uebfaqja do të zhvillohet në përputhje me nevojat tuaja, administrimi dhe mirëmbajtja mund të kryhet nga ne.

Me pak trajnim dhe ndihmë të dhënë nga ne, ju do të jeni në gjendje të mbani të azhurnuara lajmet ose blogun në faqen tuaj të internetit ose në dyqanin tuaj online dhe vizitorët dhe klientët tuaj në faqen tuaj të internetit.

Mirëmbajtja dhe shërbimet e TYPO3 & WordPress

TYPO3 ose WordPress është softueri që banon në hapësirën tuaj nën domenin tuaj. Domeni do të jetë adresa ku vizitorët do të gjejnë faqen tuaj në internet dhe përmbajtjen tuaj. TYPO3 ose WordPress janë në zhvillim e sipër me një komunitet të madh në të gjithë botën. Çdo vit ka afërsisht rreth 20 t0 30 azhurnime të TYPO3 ose WordPress, për ta bërë TYPO3 dhe WordPress një program shumë të qëndrueshëm dhe të sigurt. Kujdesi për këto azhurnime është i domosdoshëm për të ofruar siguri për kompaninë tuaj dhe vizitorët tuaj.

Çdo faqe në internet po strehohet në një server në internet. Për të gjetur kompaninë e përshtatshme të mbajtjes së faqeve në internet mund të jetë një punë shumë e vështirë pasi ka kaq shumë kompani në të gjithë botën që ofrojnë shërbime të pritjes në internet. Ne jo vetëm që po ofrojmë një dizajn të qëndrueshëm të faqes në internet por edhe mbajtjen e faqes në internet. Ne u bashkuam me një kompani shumë solide dhe profesionale në Gjermani me të gjithë serverat e vendosur në Gjermani duke siguruar shpejtësinë maksimale dhe një kohë të garantuar prej 99.9%.

Si çdo kompani e mirë për krijimin e faqeve ne gjithashtu ofrojmë mirëmbajtje dhe shërbime rreth TYPO3 ose WordPress pasi jemi të vetëdijshëm për faktin, se shumica e klientëve tanë nuk janë aq të njohur me teknologjinë sa jemi. Të them të drejtën, nuk ka nevojë; ne jemi më shumë se të lumtur nëse mund t'ju ndihmojmë me shërbimet tona të mirëmbajtjes, nga azhurnimi i faqes suaj të internetit TYPO3 ose WordPress, monitorimi i performancës së faqes suaj të internetit ose mbajtja nën kontroll e renditjes së motorëve tuaj të kërkimit.

Ne jemi duke siguruar shërbime mujore të mirëmbajtjes së faqeve të internetit edhe mbi bazën e abonimit vjetor.

Dizajni i korporatës dhe logos

Çdo kompani përpiqet të dalë nga pajtueshmëria dhe për këtë arsye ka logon e vet dhe identitetin e korporatës.

Përveç dizajnit të uebit ne po ofrojmë logo dhe dizajn korporativ në mënyrë që kompania dhe punonjësit tuaj të shkëlqejnë. Logoja juaj dhe identiteti i korporatës do të përfshihen në hartimin e faqes suaj të internetit.

Qëllimet tuaja?

Ne nuk i dimë ende qëllimet tuaja - qëllimi ynë është t'ju ofrojmë shërbimin më të mirë dhe krijimin e faqes në internet me një çmim të volitshëm, mbajtjen dhe mirëmbajtjen e WordPress.

Ndonje pyetje? Mos ngurroni të na kontaktoni.